KONTAKT

Kontaktformular

Nedenfor skal du vælge hvilken form for hjælp du har brug for, for at komme til den rette kontaktformular. 

For English click here 

OBS.

Vi er overgået til et nyt system, der tager imod henvendelser til vores juridiske og socialfaglige afdeling. Og i øjeblikket oplever vi udfordringer med systemet, da vi ikke kan oprette sager manuelt. Derfor henviser vi til at bruge vores kontaktformular. Vi er i gang med at løse udfordringen, og vi beder i den forbindelse om tålmodighed, når man henvender sig til os.

Kontaktinfo

Du kan altid kontakte os inden for vores åbningstider for hjælp og rådgivning på vores telefon:

70 22 93 30

Uden for vores åbningstider kan du udfylde kontaktformularen ovenfor.

ÅbningstiderOfte stillede spørgsmål

Kontor Dag Åbningstid

Aarhus

Mandag - fredag
09:00 - 17:00
København
Mandag - onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 17:00

Hvis du er utilfreds med den hjælp, som du har fået hos Den Sociale Retshjælps Fond, er det muligt for dig at indsende en klage.

Ved at indsende en klage kan du gøre os opmærksom på mangler i vores rådgivning, så vi på den måde kan forbedre disse. Du kan læse mere om muligheden for klage her.

Hvis du er i tvivl om ovenstående, er du meget velkommen til at ringe til os på 70229330.

Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning og vejledning til alle borgere uanset alder, køn, etnicitet, indkomst osv.

Hvis du har en større sag, som kræver sagsbehandling, skal du dog være under indtægtsgrænsen for fri proces. Den er pt. på 358.000 kr. om året før skat for enlige og 455.000 kr. om året før skat, hvis er gift eller i et andet samlivsforhold (Læs mere her).

Hvis du er i tvivl om noget af ovenstående, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70229330, så skal vi nok finde ud af det.

Vores gældsrådgivning er begrænset til mennesker med tilknytning eller tidligere tilknytning til Kriminalforsorgens institutioner. Vi har et stærkt samarbejde med Kriminalforsorgen, hvor vi ofte tager på besøg i fængsler, arrester og udslusningsfængsler (Pensioner) og møder indsatte.

Hvis ikke du falder inden for disse målgrupper, kan du finde andre gældsrådgivningsorganisationer hos Den Nationale Vidensfunktion.

Ja!

Alt vores rådgivning er finansieret af offentlige puljer og private fonde, som du kan læse mere om Her. Dette betyder, at du ikke skal være bange for at skulle tage pungen op af lommen, når du kontakter os, uanset om du skal have gældsrådgivning, juridisk rådgivning eller socialretlig rådgivning.

Vi yder som udgangspunkt juridisk bistand og rådgivning indenfor alle retsområder herunder lejeret, udlændingeret, socialret mm.

Har du brug for sagsbehandling (Det vi kalder trin 2 eller 3) er vi dog begrænset af retsplejeloven til IKKE at rådgive:

  • Sigtede eller tiltalte i offentlige straffesager
  • I aktivt erhvervsdrivendes sager af overvejende erhvervsmæssig karakter.
  • I sager om gældssanering eller,
  • I sager, der angår eller er under behandling ved en forvaltningsmyndighed eller et privat tvistløsningsorgan.

Vi er ikke et advokatfirma, og derfor kan vi IKKE hjælpe med at udfærdige gældsbreve, testamenter og lignende kontraktbaserede dokumenter. 

Ja, det er muligt at få et fysisk møde på et af vores tre kontorer i enten Aarhus, København eller Horsens.

Du må meget gerne “bare” dukke op, men fordi der er mange, som har brug for vores hjælp, anbefaler vi dog, at du ringer til os inden og bestiller en tid. På den måde kan du være sikker på, at vi har tid til at hjælpe dig, når du kommer.

Vi må ikke føre sager for vores klienter ved domstolene, da vi ikke har nogen advokater tilknyttet rådgivningen. Vi rådgiver dog gerne om dine problemer og muligheder. Hvis du skal bruge en advokat til at føre din sag anbefaler vi, at du besøger Advokatnøglen. Her kan du finde advokater over hele landet med speciale i det retsområde, som din sag omhandler.

Ja.

Vores rådgivning er landsdækkende. Dvs. at du kan kontakte os med dit problem uanset, hvor i landet du bor.

Du har dog kun mulighed for et fysisk møde på et af vores tre kontorer.

Hvis du hellere vil have hjælp fra en organisation nær dig, hvor du vil kunne få et fysisk møde, kan du finde en liste over landets retshjælpsorganisationer Her. Og gældsrådgivningsorganisationer Her.