VORES FINANSIERING

Vi er en selvejende organisation, der udelukkende finansieres gennem støtte fra offentlige puljer og private fonde. Til dem skal der på denne side lyde et stort ‘TAK!’. Vores juridiske rådgivning finansieres af Justitsministeriet med bevilling fra Civilstyrelsen, der yder delvis støtte til retshjælpskontorer landet over. Vores gældsrådgivning og socialafdeling er finansieret af Social- og Boligministeriet med bevillinger fra Socialstyrelsen, der gennem en række puljer yder driftsstøtte til os og andre frivillige organisationer, som hjælper mennesker i kritiske situationer. Den resterende drift finansieres af private fonde. 

Tak for jeres hjælp

2023

Tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2023 støtter os med et driftstilskud på op til 1.000.000 kr. til at sikre vores arbejde og kvaliteten af vores rådgivning

Tusind tak til Dreyers Fond som i år har bevillget 54.300 kr. til opgradering af vores IT-setup samt telefoner og headsets.

Tusind tak til Aarhus Kommune, som i år har bevilliget 100.000 kr. fra §18-midlerne til drift af vores gældsrådgivning.

Tak til Civilstyrelsen som i 2023 har valgt at yde støtte på 1.926.128 kr. til driften af vores gratis juridiske rådgivningstilbud.

Tak til Socialstyrelsen som i 2022 har ydet driftsstilskud på 1.000.000 kr. til vores gældsrådgivning via puljen til gratis privatøkonomi- og gældsrådgivning.

 

2022

Tusind tak til Aarhus Kommune som har bevilliget 30.000 kr. fra §18-midlerne til vores drift i 2023.

Tusind tak til Københavns Kommune, som har bevilliget 60.000 kr. fra §18-midlerne til vores drift i 2023.

Tak til SUFs Personaleforening som har valgt at støtte vores frivillige med 20.000 kr.. Pengene skal bruges på vores frivillige i form af basal personalepleje, så de kan få en kop kaffe/te eller to i løbet af deres arbejdsdag hos os.

Mange tak til SOFA for donationen af en fin kaffemaskine til vores kontor i Horsens, så vores dygtige jurister kan få lidt varmt at drikke samt tilbyde klienterne noget kaffe at styrke sig på.

Tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2022 støtter os med et driftstilskud på op til 1.000.000 kr. Dette er med til at sikre vores arbejde og og kvaliteten af vores rådgivning.

Link til Fonden

Tusind tak til Lemvigh-Müller Fonden, som d. 8. september 2022 har valgt at yde driftstilskud til os på 75.000 kr.

Link til Lemvigh-Müller Fonden

Tusind tak til Horsens Kommune som i juni valgte at yde tilskud på 7.000 kr. til rekruttering, fastholdelse og udvikling af vores juridiske frivillige.

Link til §18 Horsens

Vi takker Winoto for at have doneret 7 computere, skærme, mus og tastaturer. De bliver med glæde brugt i dagligdagen til at forbedre vores arbejdsgange. Vi er meget taknemmelige for jeres støtte.

Link til Winoto ApS

Tak til Socialstyrelsen som i 2022 har ydet driftsstilskud på 1.900.000 kr. til vores gældsrådgivning via puljen til gratis privatøkonomi- og gældsrådgivning.

Link til Puljen

Socialstyrelsen skal også have tak for et driftsstilskud på 187.000 kr. fra ULFRI-puljen.

Link til ULFRI

Slutteligt finansierer Socialstyrelsen i 2022-23 også et nyt projekt, hvor vi yder gratis social hjælp til socialt udsatte borgere i Aarhus med en bevilling på 270.000 kr.

Link til PUF

Tak til Civilstyrelsen som i 2022 har valgt at yde driftsstøtte på 1.699.000 kr. til driften af vores gratis juridiske rådgivningstilbud.

Link til Puljen

En stor tak skal lyde til virksomheden Velas, som i år har været med til at gøre vores nye kontor i Horsens klar til at hjælpe vores borgere. Ligeledes tak for de kontorinventarer, som de har doneret til vores kontor i Aarhus.

Link til virksomheden.

2021

Tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2021 støtter os med et driftstilskud på op til 1.000.000 kr. Dette er med til at sikre vores arbejde og og kvaliteten af vores rådgivning.

Link til Fonden

Tusind tak til Socialstyrelsen for et driftsstilskud på 184.000 kr. fra ULFRI-puljen.

Tak til Civilstyrelsen som i 2021 har valgt at yde driftsstøtte på 1.550.000 kr. til driften af vores gratis juridiske rådgivningstilbud.

Link til Puljen

Tak til Racehall Aarhus A/S for donationen af et gavekort, så en af vores heldige frivillige har kunnet opleve at køre i gokart på deres baner.

Link til virksomheden

Tak til FashionZone, der i efteråret 2021 valgte at donere 30 par blålysbriller til vores kontorer. Brillerne bliver brugt flittigt af både frivillige, praktikanter og lønnede medarbejdere og sikrer, at vores medarbejdere undgår irritation i øjnene ved de mange timer, de bruger på at rådgive borgerne foran vores computere.

Link til virksomheden

Tusind tak til revisionsselskabet Intension A/S i Aabenraa for donationen af flere af deres aflagte computerskærme i løbet af 2021. Det har gjort arbejdet for vores frivillige nemmere, da de med denne donation har fået mulighed for at arbejde med flere computerskærme i stedet for kun én.

Link til virksomheden

Tusind tak til Københavns Kommune, som i 2020 har bevilliget 30.000 kr. fra §18-midlerne til vores drift i 2021.

2020

Tusind tak til Københavns Kommune som har bevilliget 30.000 kr. fra §18-midlerne til vores drift i 2021.

Tusind tak til Dreyers Fond for tildelingen af en bevilling på 57.400 kr. pengene skal gå til at opkvalificere vores IT-hardware.

Link til Fonden

Tusind tak til Danske Banks Fond for en bevilling på 200.000 kr. til vores drift.

Link til Fonden

Tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2020 har valgt at støtte os med en bevilling på 500.000 kr. til at styrke vores onlinerådgivning.

Link til Fonden

Tak til Socialstyrelsen som i 2020 har bevilliget sammenlagt 6,4 mio. kr. til driften af vores gældsprojekt til og med 2023.

Link til Puljen

Socialstyrelsen skal yderligere have tak for at yde et tilskud på 204.876 kr. til vores drift med midler fra ULFRI-puljen.

Tak til Civilstyrelsen som i 2020 har valgt at yde driftsstøtte på 1.550.000 kr. til driften af vores gratis juridiske rådgivningstilbud.

Link til Puljen

Elvium, som også er udbyder af DSRF rekrutteringssystem, skulle flytte i nye lokaler og havde i den forbindelse møbler til overs. Dem valgte de at donere til os. Vi er utroligt taknemmelige for donationen, der betyder, at vi kan tilbyde vores mange frivillige medarbejdere endnu bedre arbejdsforhold.

Siemens har doneret 10 computere til Den Sociale Retshjælps Fond. Det er vi glade for, da vores egne computere var så gamle og langsomme, at det til tider var umuligt at yde en effektiv sagsbehandling. Der er ingen tvivl om, at Siemens’ donation vil gøre en kæmpe forskel i vores arbejdsdag. TAK!

Vil vil gerne sigestort tak til Trek som har doneret to cykler, så vi hurtigt, nemt og sikkert kan varetage vores forpligtelser ude af huset! Du kan se vores nye cykler ved et enkelt klik her

Hos Den Sociale Retshjælps Fond er vi taknemmelige for alt den hjælp vi kan få. Derfor siger vi TAK til KB, kontorforsyning, som har valgt at donere kontorartikler til vores kontor i Aarhus!

Vi er fortsat så privilegerede at have indgået en aftale med Merkur Service om, at de ikke bare vasker kontoret i Københavns beskidte viskestykker, håndklæder osv., men også henter og afleverer det igen. Det er sådanne små ting, der kan være en stor udfordring i en frivillig organisations hverdag. Vi er derfor taknemmelige for, at Merkur Service vil påtage sig denne opgave gratis. Læs mere om Merkur Service Erhvervsrengøring i København.