OM OS

Vores håb er, at vi via Dingaeldshjaelp.dk kan nå ud til endnu flere borgere der har brug for gratis gældsrådgivning. Det skyldes, at vi hos Den Sociale Gældsrådgivning simpelthen ikke kan følge med den store efterspørgsel på gratis gældsrådgivning i kølvandet på COVID19. Vi er en frivillig organisation, der ikke modtager midler til drift eller udvikling af hjemmesiden. Vi drives udelukkende via de ekstra frivillige timer, som vores i forvejen fantastiske frivillige ligger i hver dag. Vi sætter derfor også stor pris på alle former for støtte – om det er økonomisk, arbejdskraft eller ekspertise. Den Sociale Gældsrådgivning, som driver Dingaeldshjaelp.dk, er en non profitorganisation, der primært er baseret på frivilligt arbejde. Vi har derfor brug for al den støtte vi kan få for at videreudvikle og optimere vores hjælp til de borgere, hvis problemer har vokset sig så store, at de ikke længere selv kan håndtere dem. Vi kan ydermere altid bruge flere hænder samt gode forslag til hvordan vi kan gøre hjemmesiden bedre. Måske synes du, at et yderligere område skal beskrives, at et ekstra værktøj bør udarbejdes, eller måske kender du et sted/indsats, du mener bør komme på oversigten over, hvor man kan få hjælp. I så fald er du meget velkommen til at kontakte os.

Mød teamet bag

Vores medarbejdere er vores absolut vigtigste ressource, da deres arbejde er grundlaget for, at du som borger har mulighed for at få hjælp til diverse gældsrelateret problemstillinger. Medarbejderne hos Dingaeldshjaelp.dk er frivillige der videregiver deres viden, værktøjer m.v. og stiller dem til rådighed for de, som har behov herfor. Derudover udarbejder og opdaterer de forskellige tekster, udvikler nye værktøjer, opdaterer databaser samt gør alt det, der ellers skal til for at Dingaeldshjaelp.dk kan være gavn. Vi arbejder løbende på at indhente en bred viden fra forskellige fagfolk, såsom revisorer, bankrådgivere, jurister, advokater, socialrådgivere, hvis kompetencer og specialviden er en stor hjælp i vores arbejde. Målet er at formidle denne viden til alle, der har brug for den på en let og forståelig måde gennem Dingaeldshjaelp.dk. Nedenfor kan du møde dem som står bag Dingaeldshjaelp.dk

Bliv en del af vores team

Hos Dingaeldshjaelp.dk søger vi løbende nye frivillige til at hjælpe med at drive såvel som udvikle hjemmesiden- hvad enten der er selve indholdet i form af udarbejdelse af FAQs samt værktøjer til vores mange brugere samt IT og webdesignere til at gøre hjemmesiden mere teknisk og grafisk brugervenlig. Du kan både arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i henholdsvis Aarhus eller København. Måske er dette noget for dig?

Historien bag

Dinretshjaelp.dk blev stiftet i 2009 af Sandy W. Madar som et selvstændigt projekt under Den Sociale Retshjælps Fond herunder også Den Sociale Gældsrådgivning, der fortsat i dag står bag Dinretshjaelp.dk samt fra  2020 også står bag Dingaeldshjaelp.dk. Sandy W. Madar har udøvet gældsrådgivning de sidste 20 år på national plan samt arbejdet indenfor området på international siden 2010, og blev i 2018 præsident for ECDN – The European Consumer Debt Network.


Historien bag

I kølevandet på den forventet strøm af henvendelser grundet Corona, besluttes det at adskille alt vedr. gældsproblematikker fra Dinretshjaelp.dk. Dette for bedre at kunne skræddersy et indhold til kan bidrage til at man selv kan håndter sin gæld herunder igen få styr på sin økonomi. 

2020

Dinretshjaelp.dk var i 2008 oprindeligt ment som et internt rådgivningsværktøj med henblik på at bidrage til en ensartet, kvalificeret og gennemsigtig Gældsrådgivning og Juridisk rådgivning. I 2009 blev det til en ekstern hjemmeside som et hjælp til selvhjælpsværktøj, grundet det øget antal af henvendelser grundet finanskrisen. 

2009

Donate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

….