OM OS

Vi er en af landets største retshjælps- og gældsrådgivningsorganisationer og har kontor i Aarhus og København. Hvert år hjælper vi mellem 4.000 og 5.000 borgere med at få overblikket over de udfordringer, som de har mødt – hvad end det er af økonomisk, juridisk eller social karakter, så gør vi vores bedste for at hjælpe og vejlede dem. Dette har vi gjort siden organisationens begyndelse i 2007, hvilket har givet os et unikt og indgående kendskab til de udfordringer, som borgere møder i dagligdagen.

Læs mere om vores arbejde

Samarbejder

Foruden frivillighed er en af de vigtigste forudsætninger for, at vi kan udføre vores rådgivning, et stærkt samarbejde. Vi samarbejder derfor med en række forskellige aktører. Vi samarbejder bl.a. med andre retshjælpsorganisationer i ‘Retssikkerhedsnetværket’, samt med flere gældsrådgivningsorganisationer i Den Nationale Vidensfunktion. Vores absolut største samarbejdspartner er Kriminalforsorgen, som vi samarbejder med ifm. vores Fængselsrejsehold. Fængselsrejseholdet besøger størstedelen af Kriminalforsorgens institutioner for at yde gratis gældsrådgivning til de indsatte, som snart skal løslades. Dermed yder vi en vigtig indsats i resocialiseringen af borgerne, så de igen kan komme tilbage til samfundet efter løsladelsen.

Vi er derudover en del af partnerskabet “En vej ud af hjemløshed”. Dette er et partnerskab mellem Aarhus Kommune og en lang række lokale aktører, der arbejder med hjemløshed i Aarhus. Formålet med partnerskabet er at skabe et stærkere samarbejde og fundament til at hjælpe hjemløse aarhusianere ud af hjemløshed. I praksis indebærer samarbejdet, at vi i samarbejde med de andre aktører, og Aarhus kommune, deler viden og erfaringer med hinanden, så vi sammen kan udvikle bedre og mere effektive indsatser mod hjemløshed.

Resultatopgørelser 2023

Nedenfor finder du resultatopgørelser for vores 3 projekter: Gældsrådgivningen (GR), Juridisk Rådgivning (JR) og Fonden (DSRF)

Tryk her for at se resultatopgørelsen GR 2023 
Tryk her for at se resultatopgørelsen JR 2023
Tryk her for at se resultatopgørelsen DSRF 2023

Resultatopgørelser 2022

Nedenfor finder du resultatopgørelser for vores 3 projekter: Gældsrådgivningen (GR), Juridisk Rådgivning (JR) og Fonden (DSRF)

Tryk her for at se resultatopgørelsen GR 2022 
Tryk her for at se resultatopgørelsen JR 2022
Tryk her for at se resultatopgørelsen DSRF 2022