JOBPORTAL

Som NGO er vi afhængige af frivillige hænder for at kunne hjælpe de udsatte borgere, der søger rådgivning hos os. Efterspørgslen på vores rådgivningstilbud er stort, og vi rekrutterer derfor løbende nye kollegaer i stort set alle afdelinger. Her på vores jobportal kan du finde og læse mere om alle stillingerne.

Man kan blive praktikant og frivillig hos os med mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Det kan f.eks. være inden for økonomi, jura, humaniora og statskundsskab. Uanset den  uddannelsesmæssige baggrund kan man få meget ud af at være praktikant og frivillig. For det første vil man få et stort ansvar, når man løser sine daglige opgaver. Med dette ansvar får man mulighed for at få meget praktisk erfaring fra første dag. Det skyldes, at man ikke bare er praktikant. Man er en medarbejder, hvis arbejde er vigtigt for organisationen.
Som følge af den praktiske erfaring er der rig mulighed for at blive klogere på, hvad man kan med sin uddannelsesmæssige baggrund. Man bliver en del af et nysgerrigt og uformelt miljø, hvor man kan få faglig sparring med både ledere, praktikanter og frivillige. Det er vigtigt, at man kan bruge sin faglighed, imens man gør en forskel for socialt udsatte borgere. Dog er trivsel og et stærkt socalt miljø også vigtigt for vores praktikanter og frivillige. Derfor er der flere sociale arrangementer i løbet af et semester for at understøtte det gode sociale fællesskab blandt organisationens medarbejdere.

Du kan læse meget mere om vores stillinger og finde vores aktuelle stillingsopslag i ‘jobkasserne’ nedenunder.

Frivillige- og praktikstillinger

Gældsrådgiver

Har du kompetencer eller interesse for økonomiske problemstillinger? Og kunne du tænke dig at rådgive udsatte borgere omkring deres privatøkonomiske problemstillinger?

Social manager

Interesserer du dig for at være brobygger mellem den individuelle borger og myndigheder? Denne stilling er typisk for dig, der er socialrådgiver-studerende eller enten er startet eller vil starte på jurastudiet.

HR- og kommunikations-medarbejder

Hos Den Sociale Retshjælps Fond har vi brug for profiler, der er interessede i HR og kommunikation til at varetage rekruttering, medarbejderpleje og SoMe-opgaver.

Politisk medarbejder

Interesserer du dig for politisk interessevaretagelse, statistik og udarbejdelse af eksterne nyheder? Så kan du være med til at skabe opmærksomhed om vores målgruppes behov.

IT medarbejder

Er du en haj til IT-baserede løsninger, og kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre gennem websupport?

Juridisk rådgiver

Kunne du tænke dig at omsætte din juridiske teori i praksis? Så kan du være med til at rådgive samfundets udsatte borgere i juridiske problemstillinger og hjælpe dem med deres rettigheder.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingerne eller vores jobportal, så kontakt vores sekretariat på:

E-mail: hr@socialeretshjaelp.dk
Tlf. 70 22 93 30