BLIV RÅDGIVER

Som NGO er vi afhængige af frivillige hænder for at kunne gratis rådgivning til dem, der søger rådgivning hos os. Vi rekrutterer løbende nye kollegaer. Her på vores jobportal kan du finde og læse mere om alle vores stillinger.

Du kan blive praktikant eller frivillig hos os med mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Det kan f.eks. være inden for økonomi, jura, humaniora og socialrådgivning. Praktikanter og frivillige er vigtige medarbejdere for os, da de står for størstedelen af den samlede rådgivning. Det betyder bl.a., at praktikanter og frivillige får et stort ansvar for egne sager og opgaver.

Din faglighed kommer i spil, og du kan blive klogere på, hvordan den kan anvendes i praksis. Du bliver desuden en del af et nysgerrigt og uformelt miljø, hvor du kan få faglig sparring med ledere og kolleger.

Trivsel og et stærkt socialt miljø er også vigtigt for vores medarbejdere. Derfor er der flere sociale arrangementer i løbet af et semester for at understøtte det gode sociale fællesskab blandt organisationens medarbejdere. Du kan se glimt fra hverdagen på vores kontorer på vores Instagram-profil.

Du kan læse meget mere om vores stillinger og finde vores aktuelle stillingsopslag i ‘jobkasserne’ nedenunder.

Frivillig- og praktikantstillinger

Gældsrådgiver

Har du kompetencer eller interesse for økonomiske problemstillinger? Og kunne du tænke dig at rådgive andre omkring deres privatøkonomiske problemstillinger?

Socialfaglig rådgiver

Interesserer du dig for at være brobygger mellem den individuelle borger og myndigheder? Denne stilling er typisk for dig, der er socialrådgiver-studerende eller enten er startet eller vil starte på jurastudiet.

Juridisk rådgiver

Kunne du tænke dig at omsætte din juridiske teori i praksis? Så kan du være med til at rådgive andre og gøre dem klogere på egne rettigheder i juridiske spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingerne eller vores jobportal, så kontakt vores sekretariat på:

E-mail: hr@socialeretshjaelp.dk
Tlf. 70 22 93 30