Som frivillig organisation er vi dybt taknemmelige for de donationer vi modtager. Uden dem ville vi ikke stå hvor vi gør i dag. I 2007 modtog Den Sociale Retshjælps Fond sine første økonomiske tilskud. Det kickstartede organisationens mangeårige arbejde for at sikre samfundets borgere adgang til gratis, kvalificeret juridisk rådgivning. Vi har siden modtaget støtte og hjælp fra mange kanter. De frivillige donerer deres dyrebare tid, kompetencer og arbejdskraft. Firmaer, private og fonde donerer økonomisk støtte og/eller konkrete ting som møbler, computere, rådgivning, etc. Denne opbakning og støtte er altafgørende for det arbejde, vi udfører. Alle bidrag uanset type og størrelse, gør det muligt at forsætte vores arbejde, men det motiverer os også til at udvikle os, og blive endnu bedre. Vi er derfor meget taknemmelige for alle, som vælger at støtte op om vores arbejde, uanset om det er økonomisk, materielt eller ved at stille sine faglige kompetencer til rådighed. I er alle med til at sikre, at socialt udsatte i Danmark har adgang til kvalificeret, gennemsigtig og helhedsorienteret retshjælp, og ikke mindst et talerør i den offentlige debat.

Donationer igennem tiden

En stor tak skal lyde til alle de tilskudsgivere, som igennem årene har gjort vores arbejde muligt. Mange af tilskuddene er bevilget til konkrete projekter, og i de tilfælde, hvor et projekt løber over flere år, er tilskuddet kun angivet i det første år af projektperioden. Til og med 2020 fremgår både midler tildelt til Den Sociale Retshjælps Fond samt vores Gældsrådgivning, der i dag hedder Den Sociale Gældsrådgivning

SUF Personaleforening

Af hjertet tak til SUFs Personaleforening, som har valgt at støtte vores frivillige med 20.000,- kr.. Pengene skal bruges på vores frivillige i form af basal personalepleje så de kan få en kop kaffe/te eller to i løbet af deres arbejdsdag hos os.

SOFA – Social og faglig forening for IT – Produktudvikling

Mange tak til SOFA for donationen af en fin kaffemaskine til vores kontor i Horsens, så vores dygtige jurister kan få lidt varmt at drikke, samt tilbyde klienterne noget kaffe at styrke sig på.

Lemvigh-Müller Fonden

Tusind tak til Lemvigh-Müller fonden som i september 2022 har valgt at støtte DSRF med et driftstilskud på 75.000 kr.

Poul Due Jensens Fond

Tusind tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2022 har valgt at støtte organisationens drift med op til 1 mio. kr. Midlerne lander på et tørt sted og skal bruges på at sikre vores rådgivningsindsats.

Civilstyrelsen

Tak til Civilstyrelsen, som i år har valgt at støtte den juridiske rådgivning ved DSRF med 1,7 mio. kr. Dette bruges til at drifte rådgivningen, og sikre gratis juridisk rådgivning til borgere under indtægtsgrænsen for fri proces.

Horsens Kommune

Tak til Sund By ved Horsens Kommune, der i 2022 har valgt at støtte vores arbejde med 7.000 kr. Pengene skal bruges på rekruttering og udvikling af vores frivillige.

Socialstyrelsen

Som i 2022 støtter DSRFs gældsrådgivning med 1,9 mio. kr. gennem puljen til gratis økonomi- og gældsrådgivning.

Samt med 187.000 kr. til driften af organisationen fra ULFRI-puljen.

Slutteligt finansierer Socialstyrelsen i 2022-23 også et nyt projekt, hvor vi yder gratis social hjælp til socialt udsatte borgere i Aarhus med en bevilling på 270.000 kr.

Winoto ApS

Vi takker mange gange Winoto for at have doneret 7 computere, skærme, mus og tastaturer. De bliver med glæde brugt i dagligdagen til at forbedre vores arbejdsgange. Vi er meget taknemlige for jeres støtte. Det at donere udskiftet/aflagt udstyr, er en fantastisk mulighed for at virksomheder kan støtte frivillige organisationer, som ikke har ressourcerne til at indkøbe disse varer selv, uden nogen omkostning for virksomheden.

Velas

En stor tak skal lyde til virksomheden Velas, som i år har været med til at gøre vores nye kontor i Horsens klar til at hjælpe vores borgere. Ligeledes tak for de kontorinventarer, som de har doneret til vores kontor i Aarhus.

Poul Due Jensens Fond

Tusind tak til Poul Due Jensens Fond, som i 2021 har valgt at støtte organisationens drift med op til 1 mio. kr. Midlerne lander på et tørt sted og skal bruges på at sikre vores rådgivningsindsats.

Civilstyrelsen

Tak til Civilstyrelsen, som i år har valgt at støtte den juridiske rådgivning ved DSRF med 1,55 mio. kr. Dette bruges til at drifte rådgivningen, og sikre gratis juridisk rådgivning til borgere under indtægtsgrænsen for fri proces.

Socialstyrelsen

Som i 2021 støtter DSRFs gældsrådgivning med 1,9 mio. kr. gennem puljen til gratis økonomi- og gældsrådgivning.

Samt med 184.000 kr. til driften af organisationen fra ULFRI-puljen.

Racehall Aarhus A/S

Tak til Racehall Aarhus A/S for donationen af et gavekort, så en af vores heldige frivillige har
kunnet opleve at køre i gokart på deres baner.

FashionZone ApS

Tak til FashionZone, der i efteråret 2021 valgte at donere 30 par blålysbriller til vores kontorer. Brillerne bliver brugt flittigt af både frivillige, praktikanter og lønnede medarbejdere, og sikrer, at vores medarbejdere undgår irritation i øjnene ved de mange timer, de bruger på at rådgive borgerne foran vores computere.

Intension A/S

Tusind tak til revisionsselskabet Intension A/S i Aabenraa for donationen af flere af deres aflagte computerskærme i løbet af 2021. Det har gjort arbejdet for vores frivillige nemmere, at de med denne donation har fået mulighed for at arbejde med flere computerskærme, i stedet for kun én.

Vi vil gerne sige TAK til:

Socialstyrelsen

Socialstyrelsen har givet Den Sociale Retshjælps Fond 6.4 millioner til projektet Den Sociale Gældsrådgivning fordelt over en 3,5 årig periode. Det betyder, at vi stadig kan hjælpe landets borgere med deres gældsproblematikker. Vi er meget taknemelige for tilskuddet og er klar til at tage ansvaret på os.

Dreyers Fond

Dreyers Fond har i 2020 doneret  57.400 kroner målrettet indkøb af computer-udstyr til kontorerne i Aarhus og København. Midlerne vil i høj grad hjælpe os med at nå ud til flere socialt udsatte borgere med behov for juridisk rådgivning, også under corona. Mange tak for støtten!

Elvium

Elvium, som også er udbyder af DSRF rekrutteringssystem, skulle flytte i nye lokaler og havde i den forbindelse møbler til overs – dem valgte de at donere til os. Vi er utrolig taknemmelig for donationen, der betyder, at vi kan tilbyde vores mange frivillige medarbejdere endnu bedre arbejdsforhold. 

ULFRI

Socialstyrelsen har gennem puljen ULFRI, pulje til støtte til landsdækkende frivillige sociale organisationer, ydet tilskud til DSRF. Puljen støtter organisationers drift og har til formål at fremme den frivillige sociale indsats i landet ved at styrke landsdækkende frivillige organisationer, der har et socialt formål. Den Sociale Retshjælps Fond modtog et tilskud på 204.876 kr. 

Civilstyrelsen

Civilstyrelsen har givet tilskud på 1.482.996 kr., så vi fortsat kan yde Juridisk Rådgivning til alle borgere under indtægtsgrænsen for fri proces fra vores kontorer i Aarhus, Horsens og København.

Poul Due Jensens Fond

Poul Due Jensens Fond har valgt at donere 500.000 kr., så Den Sociale Retshjælps Fond kan omstille sig til en mere digital hverdag og derved imødekomme borgernes behov for hjælp i en tid, hvor alle er udfordret grundet COVID-19. Pengene skal bl.a. bruges på en omstilling af intranet og en udarbejdelse af en online platform, så DSRFs medarbejdere kan arbejde hjemmefra.

Siemens

Siemens har doneret 10 computere til Den Sociale Retshjælps Fond. Det er vi utroligt glade for, da vores egne computere var så gamle og langsomme, at det til tider var muligt at yde en effektiv sagsbehandling. Der er ingen tvivl om, at Siemens donation, vil gøre en kæmpe forskel i vores arbejdsdag. TAK!

Danske Bank

Danske Bank har endnu engang valgt at støtte DSRFs gældsarbejde. Denne gang med 200.000 kr., som vi kan bruge til at ansætte teamledere og supervisere i vores gældsafdeling, så vi kan yde en endnu bedre og effektiv rådgivning. Det er med dyb taknemmelighed, at vi modtager midlerne. TAK Danske Bank!

Trek

Vil vil gerne sigestort tak til Trek som har doneret to cykler, så vi hurtigt, nemt og sikkert kan varetage vores forpligtelser ude af huset! Du kan se vores nye cykler ved et enkelt klik her

KB, kontorforsyning, Hobro

Hos Den Sociale Retshjælps Fond er vi taknemmelige for alt den hjælp vi kan få. Derfor siger vi TAK til KB, kontorforsyning, som har valgt at donere kontorartikler til vores kontor i Aarhus!

Merkur Service

Vi er fortsat så privilegerede at have indgået en aftale med Merkur Service om, at de ikke bare vasker kontoret i Københavns beskidte viskestykker, håndklæder osv., men også henter og afleverer det igen. Det er sådanne små ting, der kan være en stor udfordring i en frivillig organisations hverdag, og vi er derfor dybt taknemmelige for Merkur Service vil påtage sig denne opgave gratis. Læs mere om Merkur Service Erhversrengøring i København.

 

Vi vil gerne sige TAK til:

Sportgoodsfonden

Sportgoodsfonden har bevilliget os et legat på 200.000kr til indkøb af en femårig licens på et krypteringsprogram, så vi kan garantere en optimal behandling af de personfølsomme oplysninger, som vi i forbindelse med vores rådgivningsarbejde håndterer. Vi er meget taknemmelige for Sportgoodsfondens bidrag til at vi fortsat kan yde juridisk rådgivning og gældsrådgivning.

Civilstyrelsen
Civilstyrelsen har for 12. år i træk valgt at yde tilskud til Den Sociale Retshjælps Fonds Juridiske Afdelinger. Det er vi stolte og taknemmelige for. Tilskuddet er på 1.473.306 kr. og sikre at vi kan fortsætte med at yde juridisk rådgivning til alle borgere under indtægtsgrænsen for fri proces.

Pulje til forebyggelse- og behandling af ludomani
Sundheds- og Ældreministeriet har givet tilsagn til vores projekt i samarbejde med Forskningsklinikken for Ludomani og Ludomaniklinikken Mindwork om at yde gældsrådgivning til ludomaner. Det bevilligede tilskud er på 195.000 kr. for 2019 og 192.000 kr. for 2020.

Dreyers Fond
Dreyers Fond har bevilliget 91.000 kr. til Den Sociale Retshjælps Fond, så vi kan forbedre forholdene for vores frivillige. Dette inkluderer ansættelsen af teamledere til at understøtte vores juridiske lederes arbejde samt en opdatering af vores interne undervisning samt vores hjemmeside dinretshjaelp.dk

Sociale forhold og beskæftigelse, Aarhus Kommune
Sociale forhold og beskæftigelse har bevilliget Den Sociale Retshjælps Fond 50.000 kr. under de såkaldte paragraf 18-midler som tilskud til vores frivillige, sociale arbejde.

Merkur Service
Vi er så privilegerede at have indgået en aftale med Merkur Service om, at de ikke bare vasker kontoret i Københavns beskidte viskestykker, håndklæder osv., men også henter og afleverer det igen. Det er sådanne små ting, der kan være en stor udfordring i en frivillig organisations hverdag, og vi er derfor dybt taknemmelige for Merkur Service vil påtage sig denne opgave gratis. Læs mere om Merkur Service.

Kontormøbler.dk til vores kontor i København
KontorMøbler.dk har sponsoreret en komplet arbejdsplads, som en start til at få indrettet kontoret i København. Det består af et moderne hvidt Hæve sænke bord, reoler og skabe til opbevaring samt en god ergonomisk kontorstol. Se billeder af den lækre arbejdsstation på vores Facebookside.

Møblerne er i en flot kombination af hvid og antracitgrå, så det er nemt at kombinere dem med flere møbler senere i samme stil.

Leonora Blomster
Leonora Blomster har doneret 13 smukke blomster til vores kontor i København.

Mayland
Tusind tak til Mayland for tre flotte store vægkalendere til vores kontor i København. Vi vil bruge kalenderne flittigt.

Vi vil gerne sige TAK til:

Danske Bank Fonden
Danske Bank har støttet DSRF med 45.000 så vi kan opdatere og afholde undervisningen af vores praktikanter og frivillige. Uden denne undervisning vil det ikke være muligt at yde en gennemsigtig og kvalificeret rådgivning, og vi er derfor taknemmelige for at Danske Bank vil støtte opkvalificeringen og udviklingen af vores medarbejdere.

Forskningsklinikken for Ludomani
Forskningsklinikken for Ludomani har doneret computerskærme og 2 ipads, som vores rådgivere kan tage mig sig ud på deres opsøgende besøg. Uden IT kører virksomheden ikke rundt, og vi siger derfor stort tak for at forskningsklinikken har været med til at sikre, at vores medarbejdere har det nødvendige udstyr til rådighed.

Den Sociale Retshælps Fond lever først og fremmest af OFFENTLIGE TILSKUD, og vi er derfor taknemmelige for at Civilstyrelsen og satspuljen for Økonomi- og gældsrådgivning igen har anset Den Sociale Retshjælps Fond som en værdig modtager af deres uddelingsmidler.

Pulje til Juridisk Rådgivning fra Civilstyrelsen til projektet Juridisk Rådgivning i Aarhus og København
Periode: 2018
Beløb: 1.186.998

Pulje til Juridisk Rådgivning fra Civilstyrelsen til projektet Juridisk Rådgivning i Horsens
Periode: 2018
Beløb: 210.554

Socialstyrelsens Pulje til økonomi- og gældsrådgivning til projektet Rådgivningsteamet
Periode: 01-06-2018 til 31-05-2020
Beløb: 1.023.312

Socialstyrelsens Pulje til økonomi- og gældsrådgivning til projektet til projektet Fængselsrejseholdet
Periode: 01-06-2018 til 31-05-2020
Beløb: 2.004.944

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

DSRF fik del i Brøndby Kommunes § 18 midler. Disse gik til undervisning af afsonende i Brøndbyhus, så de kunne lære mere om privatøkonomi, og derved få nogle gode værktøjer med til at håndtere deres nye liv.
Periode: 2017
Beløb: 10.000,00,-

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

PUF pulje til frivilligt socialt arbejde fra Socialstyrelsen til projektet Det Juridiske Rådgivningsteam.
Periode: 1. marts 2016 – 31. maj 2017
Beløb: 250.000,00,-

 Tips- og Lottopuljen til særlige sociale formål fra Socialstyrelsen til projektet Streetmanager Junior

Periode: 15. juni 2016 – 14. juni 2017
Beløb: 300.000,00,-

Pulje til Frivillig Gældsrådgivning fra Socialstyrelsen til projektet Gældsrådgivning v/ Den Sociale Retshjælps Fond

Periode: 1. juli 2016 – 30. juni 2018
Beløb: 3.200.000,00,-

 • 18 midler fra Aalborg Kommune til undervisning i privatøkonomi målrettet afsonende i Pension Hammer Bakker
  Periode: 23. december 2016 – 1. marts 2018
  Beløb: 25.000,00,-
 • 18 midler fra Lyngby-Taarbæk Kommune til undervisning i privatøkonomi målrettet afsonende i Pension Engelsborg
  Periode: 19. december 2016 – 31. maj 2018
  Beløb: 20.000,00,-
 • 18 midler fra Frederikshavn Kommune til undervisning i privatøkonomi målrettet afsonende i Kragskovhede
  Periode: 2017
  Beløb: 5.000,00,-
 • Pulje til Juridisk Rådgivning fra Civilstyrelsen til projektet JR
 • Periode: 2016

Beløb: 1.196.982,00

Pulje til forankringsstøtte til projektet Fængselsrejseholdet (FR) fra Socialstyrelsen
Periode: 2016
Beløb: 1.000.000,00

Pulje til Juridisk Rådgivning fra Civilstyrelsen juridisk afdeling i Horsens under projektet JR
Periode: 2016
Beløb: 160.381,00

Private tilskud:

Der skal lyde en stor tak til DJØF Forlag og Karnov for at have doneret bøger til vores afdeling i Aarhus og København. Vi sætter stor pris på donationen og har allerede haft stor gavn af bøgerne.

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

Gennem Satspuljeaftalen blev projektet Fængselsrejseholdet tildelt midler.
Periode: 2016-2017
Beløb: 2.000.000

Socialstyrelsen tildelte desuden et tilskud til projekterne Fængselsrejseholdet og Streetmanager
Periode: 1/6 2014 – 31/12 2015
Beløb: 27.000 / 300.000

Pulje til Juridisk Rådgivning fra Civilstyrelsen til projektet Juridisk Rådgivning i Aarhus og København
Periode: 1/1 2015 – 31/12 2015
Beløb: 1,15 million kr.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering tildelte midler til projektet Gældsafdelingen v/ Den Sociale Retshjælps Fond.
Periode: 1/6 2015 – 31/12 2018
Beløb: 4.745.000 kr.

Private tilskud:

Grundfos donerede arkivskabe, billeder, skrivebord samt andre kontormøbler, så DSRF kunne skabe et godt og flot kontormiljø for vores ansatte. Vi siger stor tak til Grundfos for deres flotte donationer.

RKI:  RKI donerede borde, computerskærme og diverse kontormøbler, så DSRF kunne tilbyde vores mange frivillige ordentlige arbejdsforhold. Vi er meget taknemmelige for, at RKI på denne måde har hjulpet os til at kunne udføre vores rådgivning.

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

 • 18-midler fra Aarhus Kommune til at understøtte og videreudvikle de frivillige i DSRF gennem kurser, arrangementer og efteruddannelse
  Periode: 2014
  Beløb: 20.000 kr.

Fra Civilstyrelsen til projektet Juridisk Rådgivning
Periode: 1/1 2014 – 31/12 2014
Beløb: 1.16 million kr.

Rådet for Offerfonden – Civilstyrelsen til projektet Juridisk Offerrådgivning
Periode: 1/9 2014 – 31/8 2017
Beløb:420.000

Private tilskud:
RKI: computerskærme, printere og andre kontormøbler.

Erhvervsakademi Aarhus: Ti brugte bærbare computere og fem docking stationer.

Lassen Ricard: Kontorartikler, herunder papirblokke og USB-sticks.

IBM: to års forlængelse af to SPSS licenser.

Grundfos: Kontorstole, skriveborde, lamper og andre brugte kontormøbler.

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

 • 18- midler fra Aarhus Kommune til Det Juridiske Rådgivningsteam
  Periode: 2013
  Beløb:20.000 kr.

Civilstyrelsen til projektet Juridisk Rådgivning + dinretshjaelp.dk
Periode: 2013
Beløb: 1.157.350

Private tilskud:
Poul Due Jensen’s Fond: 125.000 kr. til grundkapital i forbindelse med stiftelsen af Den Sociale Retshjælps Fond

Grundfos: skriveborde, kontorstole og andre kontormøbler.

Bikuben fonden/BG Fonden: 500.000 kr. til den fortsatte drift af kontoret i København.

IBM: SPSS licenser til Den Sociale Retshjælps Innovationsafdeling til brug i dokumentationsarbejdet i afdelingen.

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

Civilstyrelsen til projektet dinretshjaelp.dk
Periode: 2012
Beløb: 710.000

 • 18-midler fra Aarhus Kommune til Det Juridiske Rådgivningsteam
  Periode: 2012
  Beløb: 30.000

SATS-puljemidler til Den Sociale Retshjælps Fonds Gældsrådgivning
Periode: 1/6 2012 – 30/6 2016
Beløb: 3,15 million kr.

Private tilskud:

Boligforeningen AKB: Støtte til afvikling af vores årlige fodboldturnering for unge i Lundtoftegade, KBH N.

TrygFonden: Brandslukkere til vores afdeling i København

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

SATS-puljemidler til Det Juridiske Rådgivningsteam
Periode: 2011-2015
Beløb: 4,75 millioner kr.

SATS-puljemidler til Fængselsrejseholdet
Periode: 2011-2015
Beløb: 4,7 millioner kr.

 Private tilskud:

IBM: 2 SPSS-licenser i 2 år

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

Region Midtjylland: 20 brugte computere med tilbehør

Private tilskud:

BG Fonden: 1.000.000 kroner til retshjælpens arbejde

Becker Data: Teknisk support og dataplads

Brother: Multiprinter, værdi 7.500 kroner 

Microsoft: Licenser, værdi $ 21.200

Lassen Ricard: Kontorartikler

TC Systems: Intranet/hjemmesider/Tangora, værdi 70.000 kroner

Plesner: Kontorartikler

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

Tips- og Lottopuljen til Særlige Sociale Formål: Beløb: 250.000 kr.

Aarhus Kommune § 115: Beløb: 40.000 kroner

Velfærdsministeriets Gældspulje:Beløb: 3.000.000 kroner

Private tilskud:

Poul Due Jensen’s Fond: Depositum til lejemål: 81.375 kroner

F-Secure: Antivirus, etc.

Vi vil gerne sige TAK til:

Offentlige tilskud:

Tips- og Lottopuljen til Særlige Sociale Formål (SÆRSOC): Beløb: 250.000 kroner

UDD puljen: Beløb: 44.000 kroner

Aarhus kommune § 115: Beløb: 40.000 kroner

Private tilskud:

BG-Fonden: 200.000 kroner

Susi og Peter Robinsons Fond: 10.000 kroner

Augustinus Fonden: 20.000 kroner

Mentzler Tegnestuen: 30.000 kroner

Poul Due Jensens Fond: 50.000 kroner

Ulla og Frode Nielsens Fond v. Holck-Andersen & Tyge Sørensen: 25.000 kroner

Datacon: 2 computere med tilbehør

Vi vil gerne sige TAK til:

Private tilskud:

Shoppit – Aarhus: 75.000 kroner

Hefa Facade: Kontormøbler og kontorartikler

Donation

Alle former for støtte er mere end velkomne. Om du ønsker at støtte økonomisk, materielt eller med din arbejdskraft og ekspertise, er vi utrolig taknemmelige.