[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Støt vores arbejde

For at kunne blive ved med at hjælpe borgere fremadrettet, har vi brug for din/Jeres hjælp. vi sætter stor pris på alle former for støtte – om det er økonomisk, materielt, arbejdskraft eller ekspertise. 

Den Sociale Retshjælp, som driver Dinretshjaelp.dk,  er en non-profit organisation, der primært er baseret på frivilligt arbejde og vi har derfor brug for alt den støtte vi kan få, for at videreudvikle og optimere vores hjælp til de borgere hvis problemer er blevet større end hvad de selv kan formå at håndtere.

Der er mange er måder at give en hjælpende hånd på, og de er alle meget værdsatte. Du/I kan bidrage med midler til driften af Dinretshjaelp.dk – med alt fra 50 kr. og opefter. Derudover er det muligt at bidrage ved at donere lovbøger, møbler, computere m.m., som vi kan bruge hos Den Sociale Retshjælp. 

Du/I kan desuden bidrage med din tid såfremt du har en relevant faglig baggrund som fx jurist/advokat, socialrådgiver, bankrådgiver eller anden økonomisk baggrund eller hvis du/I er uddannet indenfor it eller webdesign. Dinretshjaelp.dk kan altid bruge flere hjælpende hænder. Så hvis du mener, at du kan bidrage med relevant viden eller praktisk erfaring, så kan du læse mere om muligheden for at blive frivillig ved at klikke på knappen herunder.

3-BlivFrivillig-60Bold LaesMereOmOs-60Bold

Du/I er meget velkomne til at kontakte os på alle hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 17.00 på telefon: 70 22 93 30 eller via: aarhus@socialeretshjaelp.dk såfremt du har spørgsmål til hvordan du/I kan give et økonomisk bidrag o.lign. eller hvis du/I har nogle forslag til hvem og hvor man eventuelt kunne søge flere midler hos, til videreudvikling af Dinretshjaelp.dk. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar