Nyhedsbrev Sommeren 2022

Vi udgiver i dag vores nyhedsbrev for Sommeren 2022. Det er længe siden, at vi sidst offentliggjorde et nyhedsbrev – Faktisk et helt år! Det gør vi op for i dette nyhedsbrev, hvor du kan læse om, hvad der er sket siden sidst.

vores nyhedsbrev for sommeren 2022  kan du bl.a. hilse på vores nye direktør og daglige leder Johanne Marie Dirdal Daasbjerg. Johanne startede som direktør i marts i år og har siden vist sig at være en dygtig leder med øje for vores medarbejdere, praktikanter og ikke mindst vores frivillige. Johanne har skrevet en leder til nyhedsbrevet, hvori hun skriver om den spændende dannelsesrejse, som DSRF er på i skrivende stund.

Du kan også læse om udviklingen i vores to gældsrådgivningsafdelinger. Du kan bl.a. læse, hvordan afdelingen i København sætter fokus på udvikling og Afdelingen i Aarhus siger tak til sine frivillige og praktikanter.

I Nyhedsbrevet, kan du også møde Rasmus, som er tidligere praktikant og frivillig i gældsrådgivningen i København. Han fortæller bl.a. om hans tid ved DSRF samt hvad han har lært af sit arbejde i organisationen. Han fortæller også, hvordan han kan bruge disse kompetencer i hans nye arbejde som controller.

Vi dykker også ned i den historisk store efterspørgsel på gratis gældsrådgivning, som vi står overfor. Den store efterspørgsel har bl.a. betydet, at vi allerede halvejs inde i 2022 har nået 90% af vores mål for antal sager!

Du kan derudover læse artikler om:

1. Vores tilskudsgivere og donatorer.
2. Vores arbejde i den Nationale Vidensfunktion for gratis økonomi- og gældsrådgivning.
3. En opfølgning på Kriminalforsorgens flerårsaftale og meget mere. Du kan også læse mere om selve aftalen Her.

Du kan hente hele Nyhedsbrevet for sommeren 2022 her (2 MB)

Hvis du har spørgsmål til nyhedsbrevet kan du sende dem til vores Politik og Administrationsafdeling på politik.adm@socialeretshjaelp.dk.