You are currently viewing Genåbning af kontoret i Horsens

Genåbning af kontoret i Horsens

Vores juridiske kontor i Horsens har over en længere periode været lukket ned som følge af Covid-19. Situationens udvikling og den nye genåbning af samfundet betyder heldigvis, at vi igen kan tilbyde juridisk rådgivning til klienter i Horsens. Hvis I taler med klienter fra Horsens-området, som står med en juridisk problemstilling, er det altså igen muligt at henvise til kontoret i Horsens.

Kontoret genåbner mandag den 10. maj. Forudgående aftale er ikke et krav i Horsens, men vi anbefaler alligevel klienterne, at de ringer på forhånd, for at aftale et mødetidspunkt. Fysisk fremmøde sker derudover ud fra de samme retningslinjer, som nu er gældende i Aarhus. Det betyder bl.a., at alle skal bære mundbind, holde afstand og spritte af. Fordi kontoret i Horsens er placeret på Horsens Bibliotek, som er en offentlig bygning, er der desuden krav om fremvisning af gyldigt coronapas. Dette bør klienterne informeres om, såfremt I henviser dem til kontoret i Horsens.

Åbningstiderne i Horsens er: Mandage kl.10-18 og tirsdage kl.9-17. Kontoret er placeret på Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens.

Vi ser meget frem til igen at kunne tilbyde juridisk rådgivning i Horsens