Vi tilbyder

Vi vil gerne blive endnu bedre til vores arbejde. Dette bliver vi ved at lære af andre, der har viden og erfaringer, der kan supplere vores egne.


Som frivillig ved DSRF får du mulighed for at bruge din faglige ekspertise igennem arbejdet med en bred vifte af problemstillinger, og har du særlige interesseområder, tager vi selvfølgelig hensyn til disse. Vi sætter stor pris på, at du vil sparre og dele din viden og dine erfaringer med vores frivillige studerende, så vi kan sikre, at vores klienter modtager den bedst mulige rådgivning.

Vi udbyder tre forskellige stillinger:

  • Intern medarbejder

Stillingen som intern medarbejder er for dig, der har mulighed for at have en vagt om ugen á 4-8 timer på et af vores kontorer og har lyst til at indgå i et team af andre dygtige medarbejdere. Du vil få mulighed for at udføre konkret sagsbehandling inden for en bred vifte af juridiske og/eller økonomiske områder og selvstændigt have ansvaret for at føre sagerne til ende. Herigennem vil du få rig mulighed for at udvikle sociale og kommunikative kompetencer, da en stor del af vores rådgivning foregår ansigt til ansigt med klienten.  

  • Ekstern medarbejder

Stillingen som ekstern medarbejder er for dig, der ikke har mulighed for at tage en vagt på et af vores kontorer, men som har et eller flere særlige kompetenceområder, hvor DSRF på anden vis kan drage nytte af din ekspertise. Har du en særlig viden inden for et specifik område, og har du lysten og evnerne til at vejlede såvel klienter som medarbejdere indenfor dette område, så er stillingen som ekstern medarbejder noget for dig. Du vil herigennem kunne udvikle dine formidlingsevner samt være medvirkende til, at de øvrige medarbejder hos DSRF forbedrer deres kompetencer eller være en del af vores Fængselsrejsehold i nærheden af dig.

  • Ekstern konsulent

Stillingen som ekstern konsulent er for dig, der ønsker at bruge din viden og uddannelse til at udbrede kendskabet til retshjælp samt til at undervise vores personale. Stillingen giver dig mulighed for at udforme skriftlige juridiske dokumenter, der kan forbedre muligheden for borgernes adgang til retshjælp, samt internt i organisationen at medvirke til, at vores medarbejdere får det bedst mulige udgangspunkt for at hjælpe borgerne.

Interesseret?

Hvis du ønsker at indtræde i den gode sags tjeneste eller hvis du blot vil høre nærmere om mulighederne for at arbejde som frivillig hos DSRF, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 93 30 kl. 9-17 eller sende en mail til: sekretariatet@socialeretshjaelp.dk 

Aarhus: Augustenborggade 2 –  8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C –  2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk