Fængselsrejseholdet i medierne


Den Sociale Retshjælp arbejder med at varetage vores klienters interesse i den offentlige debat. Med den viden og de erfaringer vi, i adskillige år, har opbygget gennem vores rådgivningsarbejde, føler vi, at det er vores pligt at videregive de udfordringer, vi ofte oplever, at vores klienter kæmper med. Derfor gør vi også et stort arbejde ud af at henvende os til medierne, så vi af den vej kan få sat fokus på de problemstillinger, som vores klienter har.

Derudover hjælper vi også gerne medierne med at finde cases, som kan belyse problemstillinger og desuden bidrager vi gerne med viden om de områder, som vi arbejder med. Fængselsrejseholdet besøger fængsler og pensioner, vores målgruppe er derfor hovedsageligt tidligere, nuværende og kommende indsatte. De emner, som vi oftest udtaler os om for denne målgruppe er problematikker omkring indsattes rettigheder, indsattes digitale adgang, sagsomkostninger samt problemer med at få et job på grund af en plettet straffeattest.

Du har mulighed for at læse mere om mulighederne for at kontakte os i vores Presserum. Derudover kan du se statistik over vores arbejde i vores Vidensbank.

Aarhus: Augustenborggade 2 –  8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C –  2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk