Bestyrelsen


Den Sociale Retshjælps bestyrelse har til formål at fastsætte de overordnede retningslinjer for Den Sociale Retshjælps arbejde i tæt samarbejde med den daglige ledelse. Desuden har de til opgave at sikre driften og udviklingen, herunder økonomi, administrative opgaver m.m. Du kan læse om Den Sociale Retshjælps Fonds vedtægter her.

 

Bestyrelsen afholder møde hver tredje måned, hvor det daglige arbejde i Den Sociale Retshjælp samt eventuelle beslutninger om alt fra, hvilke fonde der skal søges midler hos, til ændringer af Den Sociale Retshjælps værdier gennemgås. 


 

Bestyrelsen består af følgende medlemmer:

  


 


  

 
Jørgen A. Horwitz - Formand
"Jeg vil se det som min opgave at videreføre og videreudvikle det sociale arbejde, som de mange dygtige og dedikerede medarbejdere samt frivillige har udført. Jeg mener at kunne bidrage med den erfaring, som jeg har med mig fra såvel det ledelsesmæssige som politiske arbejde samt min baggrund som advokat og indsigt i det finansielle område. Det er vigtigt at Den Sociale Retshjælp fortsat har et helhedsorienteret syn på retshjælp og gældsrådgivning, således at man gennem forskellig rådgivning kommer hele vejen rundt om de problemer, som borgerne kan opleve." 

 

 

  
Thomas Skovgaard Koldig - Næstformand

Adjunkt ved Vestfyns Handelsskole og Handelsgymnasium:

"Jeg vil gerne bidrage til at fremme ensartet og kvalificeret gældsrådgivning og juridisk rådgivning i Danmark. Jeg kan bidrage med erfaring fra arbejde i organisationen og med teoretisk og praktisk erfaring indenfor jura."

Christian Olesen

Direktør i Rostra Kommunikation A/S: 

"Jeg har været selvstændig i 15 år og arbejdet professionelt med PR, Public Affairs og markedsanalyse. Jeg er glad for at sidde i bestyrelsen, hvor jeg håber, at mine kompetencer og min erfaring kan være til nytte. Den Sociale Retshjælp udfører hver dag et stort og relevant samfundsnyttigt arbejde. Det er en imponerende organisation, som leverer rådgivning på et fagligt højt niveau til borgere, der har behov for hjælp. Både fastansatte og frivillige udfører et dedikeret arbejde - og det er vigtigt, at Den Sociale Retshjælp fastholder den positive udvikling. Det vil jeg gerne være en del af og bidrage til."

 

   

Britt Creffield

Sagsbehandler/rådgiver ved Industriens Pension: 

"Den Sociale Retshjælps Fond gør et uundværligt stykke arbejde for udsatte borgere i vores samfund i form af juridisk rådgivning og gældsrådgivning samt aktiv  deltagelse i den politiske debat inden for området. Arbejdet udføres af medarbejdere der ser ære i at sikre en ligevægtig og bæredygtig rådgivning for alle borgere uanset social eller etnisk baggrund. Netop derfor brænder jeg for at dedikere min tid i Den Sociale Retshjælps Fonds bestyrelse og aktivt støtte op om denne organisation."
Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk