Tilskud 2019:

Uden penge fungerer helten ikke - og vi er derfor stadig meget taknemmelige for alle de, som vælger at støtte op om vores arbejde, uanset om det er økonomisk, materielt eller ved at stille sine faglige kompetencer til rådighed.


Vi vil gerne sige TAK til:


Horsens Bibliotek

Horsens Bibliotek har fornemt giver os lov til at bo gratis i deres flotte lokaler. Husleje er en stor udgift, og det giver os derfor en luft i budgettet, som vi er utroligt taknemmelige for. Vi glæder os til et forhåbentligt mangeårigt samarbejde med Horsens Bibliotek.


Sportgoodsfonden

Sportgoodsfonden har bevilliget os et legat på 200.000kr til indkøb af en femårigt licens på et krypteringsprogram, så vi kan garantere en optimal behandling af de personfølsomme oplysninger, som vi i forbindelse med vores rådgivningsarbejde håndterer. Vi er meget taknemmelige for Sportgoodsfondens bidrag til at vi fortsat kan yde juridisk rådgivning og gældsrådgivning. 


Civilstyrelsen

Civilstyrelsen har for 12. år i træk valgt at yde tilskud til Den Sociale Retshjælps Fonds Juridiske Afdelinger. Det er vi stolte og taknemmelige for. Tilskuddet er på 1.473.306 kr. og sikre at vi kan fortsætte med at yde juridisk rådgivning til alle borgere under indtægtsgrænsen for fri proces.


Pulje til forebyggelse- og behandling af ludomani

Sundheds- og Ældreministeriet har givet tilsagn til vores projekt i samarbejde med Forskningsklinikken for Ludomani og Ludomaniklinikken Mindwork om at yde gældsrådgivning til ludomaner. Det bevilligede tilskud er på 195.000 kr. for 2019 og 192.000 kr. for 2020.


Dreyers Fond

Dreyers Fond har bevilliget 91.000 kr. til Den Sociale Retshjælps Fond, så vi kan forbedre forholdene for vores frivillige. Dette inkluderer ansættelsen af teamledere til at understøtte vores juridiske lederes arbejde samt en opdatering af vores interne undervisning samt vores hjemmeside dinretshjaelp.dk


Sociale forhold og beskæftigelse, Aarhus Kommune

Sociale forhold og beskæftigelse har bevilliget Den Sociale Retshjælps Fond 50.000 kr. under de såkaldte paragraf 18-midler som tilskud til vores frivillige, sociale arbejde.


Merkur Service

Vi er så privilegerede, at have indgået en aftale med Merkur Service om, at de ikke bare vasker kontoret i Københavns beskidte viskestykker, håndklæder osv., men også henter og afleverer det igen. Det er sådanne små ting, der kan være en stor udfordring i en frivillig organisations hverdag, og vi er derfor dybt taknemmelige for Merkur Service vil påtage sig denne opgave gratis. Læs mere om Merkur Service.


Kontormøbler.dk til vores kontor i København

KontorMøbler.dk har sponsoreret en komplet arbejdsplads, som en start til at få indrettet kontoret i København. Det består af et moderne hvidt Hæve sænke bordreoler og skabe til opbevaring samt en god ergonomisk kontorstol. Se billeder af den lækre arbejdsstation på vores Facebookside.


Møblerne er i en flot kombination af hvid og antracitgrå, så det er nemt at kombinere dem med flere møbler senere i samme stil.


Leonora Blomster
Leonora Blomster har doneret 13 smukke blomster til vores kontor i København.


Mayland

Tusind tak til Mayland for tre flotte store vægkalendere til vores kontor i København. Vi vil bruge kalenderne flittigt.  

Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk