Tilskud 2019:

Uden penge fungerer helten ikke - og vi er derfor stadig meget taknemmelige for alle de, som vælger at støtte op om vores arbejde, uanset om det er økonomisk, materielt eller ved at stille sine faglige kompetencer til rådighed.


Vi vil gerne sige TAK til:


Dreyers Fond

Dreyers Fond har bevilliget 91.000 kr. til Den Sociale Retshjælps Fond, så vi kan forbedre forholdene for vores frivillige. Dette inkluderer ansættelsen af teamledere til at understøtte vores juridiske lederes arbejde samt en opdatering af vores interne undervisning samt vores hjemmeside dinretshjaelp.dk


Sociale forhold og beskæftigelse, Aarhus Kommune

Sociale forhold og beskæftigelse har bevilliget Den Sociale Retshjælps Fond 50.000 kr. som tilskud til vores frivillige, sociale arbejde.


Kontormøbler.dk til vores kontor i København

KontorMøbler.dk har sponsoreret en komplet arbejdsplads, som en start til at få indrettet kontoret i København. Det består af et moderne hvidt Hæve sænke bordreoler og skabe til opbevaring samt en god ergonomisk kontorstol. Se billeder af den lækre arbejdsstation på vores Facebookside.


Møblerne er i en flot kombination af hvid og antracitgrå, så det er nemt at kombinere dem med flere møbler senere i samme stil.


Leonora Blomster
Leonora Blomster har doneret 13 smukke blomster til vores kontor i København.


Mayland

Tusind tak til Mayland for tre flotte store vægkalendere til vores kontor i København. Vi vil bruge kalenderne flittigt.  

Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk