Brugerevaluering

Tak fordi du ønsker at deltage i vores brugerevaluering

Det tager 2 min. at besvare spørgeskemaet, og din deltagelse er anonym. Det betyder, at vi vil ikke kunne kæde dine besvarelser sammen med andre oplysninger, som vi har på dig. Grunden til at vi gennemfører denne evaluering er, at vi gerne vil kende til din personlige oplevelse med den rådgivning, som du har fået hos os. Vi vil rigtig gerne give den bedst mulige rådgivning, og med kendskabet til dine oplevelser, kan vi udvikle og forbedre vores rådgivning. På den måde er dine besvarelser med til at hjælpe de borgere, som vil henvende sig til os i fremtiden. Din besvarelse bruger vi internt til at lære, hvordan vi kan blive bedre til at hjælpe borgere som dig. Vi offentliggør derudover én årlig rapport, som vil være offentligt tilgængelig på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til evalueringen kan du sende dem til politik.adm@socialeretshjaelp.dk

!!! Telefonsvindel !!!

Vi oplever lige nu at borgere bliver ringet op, af nogen der udgiver sig for at være fra Den Sociale Retshjælp.

I opkaldet bliver borgeren informeret om, at man har renter til gode i Den Sociale Retshjælp, hvorefter man bliver bedt om at udlevere bankoplysninger.

Det er IKKE os der ringer. Der er tale om svindel.

Modtager du et opkald som dette, må du iKKE udlevere dine oplysninger, men vi vil opfordre dig til at lægge røret på, og melde opkaldet til politiet via deres hjemmeside.

This will close in 0 seconds