Brugerevaluering

Tak fordi du ønsker at deltage i vores brugerevaluering

Det tager 2 min. at besvare spørgeskemaet, og din deltagelse er anonym. Det betyder, at vi vil ikke kunne kæde dine besvarelser sammen med andre oplysninger, som vi har på dig. Grunden til at vi gennemfører denne evaluering er, at vi gerne vil kende til din personlige oplevelse med den rådgivning, som du har fået hos os. Vi vil rigtig gerne give den bedst mulige rådgivning, og med kendskabet til dine oplevelser, kan vi udvikle og forbedre vores rådgivning. På den måde er dine besvarelser med til at hjælpe de borgere, som vil henvende sig til os i fremtiden. Din besvarelse bruger vi internt til at lære, hvordan vi kan blive bedre til at hjælpe borgere som dig. Vi offentliggør derudover én årlig rapport, som vil være offentligt tilgængelig på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til evalueringen kan du sende dem til politik.adm@socialeretshjaelp.dk

OBS. Kontoret i Horsens har lukket for fysiske møder uden forudgående aftale pga. underbemanding.

Det er pt. ikke muligt at få fysiske møder med vores afdeling i Horsens uden at have lavet en forudgående aftale pga. underbemanding. Vi beklager ulejligheden.

Har du akut brug for juridisk hjælp, er det muligt at kontakte vores andre juridiske afdelinger via 70 22 93 30. Og som altid er det muligt for dig at udfylde en kontaktformular, hvis du har brug for juridisk hjælp.

Med venlig hilsen
Den Sociale Retshjælps Fond

This will close in 0 seconds