BLIV FRIVILLIG

Vi søger løbende frivillige studerende og fagfolk til at hjælpe med at opdatere samt videreudvikle Dingaeldshjaelp.dk herunder også udarbejde fx. foldere, brevskabeloner m.v. målrettet borgere. Ved at bidrage til Dingaeldshjaelp.dk som frivillig, får du mulighed for at styrke dine faglige og formidlingsmæssige kompetencer såvel som dine grafiske og IT kundskaber afhængig af fagligbaggrund samt optimere dit CV – og vigtigst af alt bidrager til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Grundet Corona har vi valgt at åbne op for rekrutting i hele landet, idet at du ikke længere behøves at være fysisk på kontoret – men i stedet kan arbejde hjemmefra og mødes med dine kollegaer via vores nye online platform, hvor også arbejdsopgaver fordeles og kvalitetssikres. 

Arbejdsopgaver som tekstforfatter
Du vil - afhængig af om du har juridisk eller økonomisk baggrund - indgå i et team som står for driften af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor dine arbejdsopgaver som udgangspunkt vil være at stå for den løbende opdatering af de eksisterende FAQs og værktøjer samt bidrage til at der udarbejdes og udvikles nye.
Arbejdsopgaver som webdesigner
Du vil som Web designer indgå i et team som står for designet af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor dine arbejdsopgaver som udgangspunkt vil være at stå for den løbende opdatering af det grafiske udtryk for hjemmesiden samt diverse trykte værktøjer i form af blandt andet foldere målrettet borgere
Arbejdsopgaver som IT udvikler
Du vil som IT udvikler indgå i et team som står for driften af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor dine arbejdsopgaver vil være at udvikle hjemmesiden - så den bliver mere brugervenlig.
Tidligere
Næste