HR- OG KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

OBS.

Vi rekrutterer pt. ikke praktikanter eller frivillige til HR og Kommunikation.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med rekruttering, medarbejderpleje og kommunikation? så bliv HR- og Kommunikationspraktikant hos os. Som HR- og kommunikationspraktikant får du en unik mulighed for en dynamisk hverdag. Du kommer til at udforme nyhedsbreve og arbejde med vores SoMe-content. Derudover skal du facilitere organisationens medarbejderpleje, som bl.a. omhandler afholdelse af APV, MUS, FUS og lignende tiltag. På den måde skal du være med til at sikre, at både praktikanter, frivillige og lønnede medarbejder trives på arbejdspladsen.

Foruden dette skal man som HR- og kommunikationspraktikant rekruttere nye praktikanter og frivillige. Det indebærer fx udformning af stillingsopslag, deltagelse på messer samt varetagelse af ansættelsessamtaler. Fælles for alle opgaverne er, at du får mulighed for at udvikle og være nysgerrig på din HR-interesse.

Du kan læse meget mere om stillingen som HR- og kommunikationspraktikant og finde ansøgningsformularerne forneden, som gælder både vores kontor i København og Aarhus.

Hvad siger vores tidligere praktikanter?

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vores sekretariat på:

E-mail: hr@socialeretshjaelp.dk
Tlf. 70 22 93 30