RECRUITING

Vores håb er, at vi via Dingaeldshjaelp.dk kan nå ud til endnu flere borgere der har brug for gratis gældsrådgivning. Det skyldes, at vi hos Den Sociale Gældsrådgivning simpelthen ikke kan følge med den store efterspørgsel på gratis gældsrådgivning i kølvandet på COVID19. Vi er en frivillig organisation, der ikke modtager midler til drift eller udvikling af hjemmesiden. Vi drives udelukkende via de ekstra frivillige timer, som vores i forvejen fantastiske frivillige ligger i hver dag. Vi sætter derfor også stor pris på alle former for støtte – om det er økonomisk, arbejdskraft eller ekspertise. Den Sociale Gældsrådgivning, som driver Dingaeldshjaelp.dk, er en non profitorganisation, der primært er baseret på frivilligt arbejde. Vi har derfor brug for al den støtte vi kan få for at videreudvikle og optimere vores hjælp til de borgere, hvis problemer har vokset sig så store, at de ikke længere selv kan håndtere dem. Vi kan ydermere altid bruge flere hænder samt gode forslag til hvordan vi kan gøre hjemmesiden bedre. Måske synes du, at et yderligere område skal beskrives, at et ekstra værktøj bør udarbejdes, eller måske kender du et sted/indsats, du mener bør komme på oversigten over, hvor man kan få hjælp. I så fald er du meget velkommen til at kontakte os.

Er du den vi søger?

Bliv frivillig hos DinGældshjælp.dk

Vi søger løbende frivillige studerende og fagfolk til at hjælpe med at opdatere samt videreudvikle Dingaeldshjaelp.dk herunder også udarbejde fx. foldere, brevskabeloner m.v. målrettet borgere. Som frivillig, får du mulighed for at styrke dine faglige og formidlingsmæssige kompetencer såvel som dine grafiske og IT kundskaber afhængig af fagligbaggrund samt optimere dit CV – og vigtigst af alt bidrager til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Hvad vi tilbyder

 Spændende arbejdsmiljø og opgaver
Gode kollegaer at sparre med
Selvstændig opgaver såvel som i teams
 Pligtopfyldende og ansvarsbevist 
Rette faglige baggrund til ansøgte stilling
XXXXX

 

Hvad vi forventer

 

Grundet Corona har vi valgt at åbne op for rekrutting i hele landet, idet at du ikke længere behøves at være fysisk på kontoret – men i stedet kan arbejde hjemmefra og mødes med dine kollegaer via vores nye online platform, hvor også arbejdsopgaver fordeles og kvalitetssikres.

Tekst forfatter

Du vil afhængig af om du har juridisk eller økonomisk baggrund indgå i et team som står for indholdet af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor dine arbejdsopgaver som udgangspunkt vil være at stå for den løbende opdatering af de eksisterende såvel som udviklingen af nye FAQs indenfor forskellige områder samt diverse værktøjer herunder bidrage til at der udarbejdes og udvikles nye.

IT designer

Du vil som IT udvikler indgå i et team der står for vedligeholdelsen af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor dine arbejdsopgaver blandt andet vil være at sikre vi følger med den teknologiske udvikling.

Web designer

Du vil som Web designer indgå i et team der står for driften af Dingaeldshjaelp.dk, og hvor nogle af dine arbejdsopgaver som udgangspunkt vil være at stå for den løbende opdatering og udvikling af hjemmesiden.

Administrativ

Du vil som administrativ medarbejder indgå i et team der står for alt det praktiske med at drive et projekt som DinGældshjælp.dk. Dette værende alt fra koordinering såvel som at bidrage til udviklingen af hjemmesiden, rekruttering af dine kommende kollegaer, ansøge om midler, udvikle værktøjer, indgå samarbejdsaftaler og meget mere.