TEAMET

Vores medarbejdere er vores absolut vigtigste ressource, da deres arbejde er grundlaget for, at borgerne har mulighed for at få hjælp til diverse gældsrelateret problemstillinger. Medarbejderne hos Dingaeldshjaelp.dk videregiver deres viden, værktøjer m.v. og stiller dem til rådighed for de, som har behov herfor. Derudover udarbejder og opdaterer de forskellige tekster, udvikler nye værktøjer, opdaterer databaser samt gør alt det, der ellers skal til for at Dingaeldshjaelp.dk kan være gavn.

Vores medarbejdere er primært frivillige økonomi studerende, hovedsageligt fra Aarhus og Københavns Universitet eller et af landets Erhversakademier,. De arbejder tæt sammen med vores internt og eksternt tilknyttede uddannede fagfolk, der står for faglig sparring og kvalitetssikring af arbejdet. Vi arbejder løbende på at indhente en bred viden fra forskellige fagfolk, såsom revisorer, bankrådgivere, jurister, advokater, socialrådgivere, hvis kompetencer og specialviden er en stor hjælp i vores arbejde. Målet er at formidle denne viden til alle, der har brug for den på en let og forståelig måde gennem Dingaeldshjaelp.dk.

MØD TEAMET BAG

Sandy W. Madar

Stifter

Sandy W. Madar has udøvet gældsrådgivning de sidste 20 år. Hun startede på gade-niveau i 2000. I 2007 startede Sandy Den Sociale Retshjælps Fond såvel som www.dingaeldshjaelp.dk men hun har også startet mange andre projekter gennem årene.

Klaudija Arlauskaite

Web designer

Klaudija Arlauskaite er oprindeligt fra Litauen og her har hun taget en bachelor i kommunikation fra Vilnius Gediminas tekniske universitet. Hun har også en akademiuddannelse i multimedie design og kommunikation fra Erhvervsakademi Aarhus.

Sandra Nielsen

Web designer praktikant

Sandra Nielsen studerer på nuværende tidspunkt multimedie design og kommunikation på Erhvervsakademi Aarhus. Som en del af hendes 4. semester er hun i praktik som web designer hos Den Sociale Retshjælps Fond.

Den Sociale Gældsrådgivning

Gældsleder - København

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Den Sociale Gældsrådgivning

Gældsleder - Aarhus

Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor.

BLIV EN DEL AF VORES TEAM!

Arbejdet med at videreudvikle Dingaeldshjaelp.dk stopper aldrig, og vi kan derfor altid bruge flere hænder til at hjælpe de borgere, hvor det i høj grad er tiltrængt. Har du lyst til at bidrage til arbejdet, vil vi meget gerne høre fra dig og det er ikke afgørende, hvor i landet du bor – du kan sagtens udarbejde materialer hjemmefra og på den måde bidrage med din hjælp. Har dette vakt din interesse, så læs mere ved at klikke på knappen herunder.