Velkommen til DinGældshjælp.dk

Dingaeldshjaelp.dk er bygget op omkring hjælp-til-selvhjælp princippet, og gør det muligt på en let samt tilgængelig måde, at finde den viden du søger indenfor økonomi og gældsområdet – formuleret på en forståelig måde. Det kan være svært for os alle at overskue, hvilke muligheder der er for at få hjælp når man er ved eller allerede har mistet overblikket over sin økonomi herunder også gæld. Derfor fungerer Dingaeldshjaelp.dk også som en oversigt over, hvilke muligheder du har for at modtage fx gratis økonomi -, og / eller gældsrådgivning eller anden hjælp. Du kan også finde forskellige gratis redskaber som skabeloner, foldere, vejledninger og skemaer, der kan bidrage med overskuelig information og være en hjælp i forhold til fx formulering af breve og udførelse af beregninger. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret samt tilføjet flere områder og værktøjer – så kig endelig for igen, hvis det du søger ikke er der i første omgang. 

Her kan du finde svar på flere gældsrelateret spørgsmål

Overblik

Brug for et par gode råd?

KLIK HER

Inkasso

Vil du vide mere om inkasso og dine muligheder?

KLIK HER

Bank

Vil du vide mere om gæld til banken?

KLIK HER

Gældssanering

Vil du vide mere om hvordan man søger?

KLIK HER

Budget

Vil du vide mere om budgetlægning?

KLIK HER

Gældsregistrere

Vil du vide mere om at være registeret i fx. RKI? 

KLIK HER

Kreditor

Vil du vide mere om offentlige og private kreditorer?

KLIK HER

Eftergivelse af offentlig gæld

Vil du vide mere om hvordan man søger?

KLIK HER

Forhandling

Vil du vide mere om forhandling med kreditorer?

KLIK HER

Fogedret

Vil du vide mere om at møde i fogedretten? 

KLIK HER

Lån

Vil du vide mere om lånetagning?

KLIK HER

Tag styring

Brug for nogle værktøjer?

KLIK HER

Økonomi hjælp

Såfremt du har brug for økonomisk og / eller gældsrådgivning fordi du har eller er ved at miste overblikket over din økonomi/gæld, er der flere gratis rådgivningstilbud rundt om i landet.

Juridisk hjælp

Såfremt du har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med en eller flere af dine problematikker, er der flere juridiske rådgivningstilbud rundt om i landet.

Social hjælp

Såfremt du har brug for anden hjælp som fx. misbrug eller alkohol behandling, en bostøtte eller lignede – er der flere private og offentlige behandlingstilbud du kan søge hjælp hos.

Klageinstanser

Såfremt du har brug for at klage over fx. en myndighedsafgørelse, er der forskellige klageinstanser som varetager hvert deres område(r) alt afhængig af klages indhold.

Værktøjer

Når man har eller er ved at miste overblikket over ens økonomi, kan det være svært at formulere et brev eller at huske, hvad man skal gøre i en bestemt situation. Ofte er det manglende indsigt i hvordan man fx. udarbejder et budget eller hvad man skal skrive til sin kreditor, hvis man ikke er enig i kravet. Du kan derfor finde forskellige gratis redskaber som diverse skabeloner i forn af budgetskemaer og brevskabeloner, foldere samt vejledninger, der kan bidrage med overskuelig information og være en hjælp i forhold til eksempelvis formulering af breve til din/dine kreditorer, eller vejledning i, hvilke dokumenter, du skal huske at medbringe til fx et fogedretsmøde. 

Vil du vide mere?

[smart_post_show id="9907"]

Bliv en del af vores team

Hos Dingaeldshjaelp.dk søger vi løbende nye frivillige hænder til at hjælpe med at drive såvel som udvikle hjemmesiden – hvad enten der er selve indholdet i form af udarbejdelse og opdateringer af FAQs samt værktøjer til vores mange brugere samt IT og webdesignere til at gøre hjemmesiden mere teknisk og grafisk brugervenlig. Du kan både arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i henholdsvis Aarhus eller København samt arbejde i det tidsrum der passer bedst for dig. Du vil blive en del af et team som også tæller vores fantastiske Gældsmanagere herunder også Gældsledere som bidrager til den løbende opdatering og udvikling af hjemmesiden. Vil du vide mere om hvordan du kan blive en del af vores team?