Sociale medier

 

Den Sociale Retshjælp opererer på flere sociale medier med det formål at nå ud til borgerne, herunder både potentielle klienter og medarbejdere og andre,  der har interesse i vores arbejde. Vores profiler er under løbende udvikling, så du altid har mulighed for at holde dig opdateret med organisationens udvikling og daglige arbejde. 

 

Facebook:

Innovationsafdelingen opdaterer løbende vores Facebookside i samarbejde med Sekretariatet. Vi benytter bl.a. denne platform til at fortælle om det daglige arbejde i organisationen. Vi lægger nyheder op, hvis en afdeling fx er nomineret til en pris, følger udviklingen af vores mange projekter og gør opmærksom på, hvis en af vores klienters sag er blevet taget op i medierne. Desuden deler vi historier med relevans for vores mærkesager. ”Synes godt om” os på Facebook og følg med i organisationens udvikling. 

 

Følg os på Facebook:

FB-f-Logo__blue_1024

 

LinkedIn:

Vores virksomhedsprofil på LinkedIn bliver, ligesom Facebooksiden, løbende opdateret, når der sker nye ting i organisationen. Her holder vi bl.a. kontakten ved lige med nuværende og tidligere samarbejdspartnere rundt om i landet. LinkedIn bruges imidlertid mest af Sekretariatet i rekrutteringshenseende. Her lægges nye jobopslag op, så det er her du skal følge med, hvis du kunne være interesseret i at give en hånd med i vores organisation.

 

Følg os på LinkedIn:

 

 

Twitter:

Ligeledes som på Facebook gør Innovationsafdelingen også på Twitter opmærksom på, når vi udsender nye politiske henvendelser, eller der sker andre relevante ting i forhold til vores mærkesager.

 

Find os på Twitter under navnet: @DSRetshjaelp


Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk