Opsøgende retshjælpsbesøg på Sjælland

 

Den Sociale Retshjælps afdeling i København besøger flere instanser på Sjælland, herunder eksempelvis Jyderup Statsfængsel, flere pensioner, Lundtoftegade og Nørrebro Bibliotek på Nørrebro i København. På de opsøgende besøg tilbydes gratis juridisk rådgivning og gældsrådgivning til borgere på trin 1 samt sagsbehandling på trin 2 - 3 til borgere under indtægtsgrænsen for fri proces. 

 

Nedenfor kan du blandt andet læse om, hvad vi kan og ikke kan hjælpe med, og i menuen til højre kan du læse mere om de forskellige steder, vi besøger på Sjælland, samt hvordan det foregår.

  

Hvad kan vi hjælpe med?

På de opsøgende besøg bliver der tilbudt en gratis og helhedsorienteret juridisk rådgivning og gældsrådgivning til borgere på trin 1-3. For at læse mere om vores forskellige sagsområder - klik HER. Derudover kan du også læse mere om vores juridiske og gældsmæssige rådgivningstilbud HER.

 

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi et af de steder, vi besøger, kan vi enten tilbyde et møde på vores kontor i Bragesgade 10, 2. sal på Nørrebro eller du kan ringe til os på: 70 22 93 30 på alle hverdage mellem kl. 09.00 - 17.00 samt tirsdage og torsdage til kl. 19.00 Du kan også sende en mail til: kbh@socialeretshjaelp.dk, hvor du også kan booke et webcam møde med en af vores rådgivere. For at læse mere om vores rådgivningsformer - klik HER 

 

Hvis vi ikke kan hjælpe?

Hvis det viser sig, at du har brug for en anden rådgivning, end den vi kan tilbyde, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere samt et godt kendskab og en god kontakt til andre retshjælpsorganisationer, advokater, frivillige organisationer samt offentlige myndigheder, som vi kan henvise dig til. For at læse mere om hvad vi IKKE kan hjælpe med - klik HER.

 

Tilknyttede medarbejdere
Den Sociale Retshjælps tilknyttede medarbejdere i de forskellige opsøgende projekter består af både Gældsmanagere, Juridiske Managere, og Sociale Managere fra vores forskellige afdelinger, hvoraf der typisk er mellem 2 - 4 af sted pr. besøg afhængig af hvor samt hvor mange der på forhånd har bestilt tid. Medarbejderne bakkes op af resten af Den Sociale Retshjælps medarbejdere, og vi vil derfor kunne tilbyde gratis juridisk rådgivning indenfor langt de fleste områder samt yde gældsrådgivning.

 

Alle vores medarbejdere har gennemført et undervisningsforløb for at sikre ensartet og kvalificeret rådgivning. Derudover er alle medarbejdere i Den Sociale Retshjælp underlagt tavshedspligt samt vores etiske regler for vores rådgivere.

 

Den Sociale Retshjælp står ikke til rådighed i uge 29 og 30 i sommerferien og heller ikke mellem jul og nytår. Såfremt en mødedato skulle falde på en helligdag, vil Den Sociale Retshjælp heller ikke stå til rådighed. Du kan se vores lukkedage HER.

Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk