Opsøgende besøg på Fyn


Den Sociale Retshjælp besøger flere steder på Fyn. På de opsøgende besøg bliver der tilbudt en gratis og helhedsorienteret gældsrådgivning til borgere på trin 1-3. Du kan læse mere om de forskellige opsøgende besøg på Fyn i menuen til venstre.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

På de opsøgende besøg bliver der tilbudt en gratis og helhedsorienteret gældsrådgivning til borgere på trin 1-3. For at læse mere om vores forskellige sagsområder - klik HER. Ønsker du juridisk rådgivning, er du altid velkommen til at ringe til os eller, hvis muligt, møde op på et af vores kontorer i Aarhus eller København. Derudover kan du også læse mere om vores juridiske og gældsmæssige rådgivningstilbud HER.

 

Hvis vi ikke kan hjælpe?

Hvis det viser sig, at du har brug for en anden rådgivning, end den vi kan tilbyde, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere samt et godt kendskab og en god kontakt til andre retshjælpsorganisationer, advokater, frivillige organisationer samt offentlige myndigheder, som vi kan henvise dig til. For at læse mere om hvad vi IKKE kan hjælpe med - klik HER.

 

Tilknyttede medarbejdere
Den Sociale Retshjælps tilknyttede medarbejdere i de forskellige opsøgende projekter består af gældsmanagere, hvoraf der typisk er mellem 2 - 4 af sted pr. besøg afhængig af hvor samt hvor mange der på forhånd har bestilt tid. Medarbejderne bakkes op af resten af Den Sociale Retshjælps medarbejdere. Alle vores medarbejdere har gennemført et undervisningsforløb for at sikre ensartet og kvalificeret rådgivning. Derudover er alle medarbejdere i Den Sociale Retshjælp underlagt tavshedspligt samt vores etiske regler for vores rådgivere.

Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk