Opsøgende besøg i Jylland

 

Den Sociale Retshjælp besøger flere instanser i Jylland, herunder eksempelvis Sønder Omme Statsfængsel forsorgshjemmet Østervang samt Kofoeds Skole i Aarhus. Du kan læse mere om de forskellige opsøgende besøg i Jylland i menuen til højre.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

På de opsøgende besøg bliver der tilbudt en gratis og helhedsorienteret juridisk rådgivning og gældsrådgivning til borgere på trin 1-3. For at læse mere om vores forskellige sagsområder - klik HER.  Derudover kan du også læse mere om vores juridiske og gældsmæssige rådgivningstilbud HER.

Hvis vi ikke kan hjælpe?

Hvis det viser sig, at du har brug for en anden rådgivning, end den vi kan tilbyde, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere samt et godt kendskab og en god kontakt til andre organisationer, advokater samt offentlige myndigheder, som vi kan henvise dig til. For at læse mere om hvad vi IKKE kan hjælpe med - klik HER.

 

Tilknyttede medarbejdere
Den Sociale Retshjælps tilknyttede medarbejdere i de forskellige opsøgende projekter består af både Gældsmanagere og Juridiske Managere, hvoraf der typisk er mellem 2 - 4 af sted pr. besøg afhængig af, hvor mange der på forhånd har bestilt tid. Medarbejderne bakkes op af resten af Den Sociale Retshjælps medarbejdere, og vi vil derfor kunne tilbyde gratis juridisk rådgivning indenfor langt de fleste områder samt yde gældsrådgivning. Alle vores medarbejdere har gennemført et undervisningsforløb for at sikre ensartet og kvalificeret rådgivning. Derudover er alle medarbejdere i Den Sociale Retshjælp underlagt tavshedspligt samt vores etiske regler for vores rådgivere.

 

Den Sociale Retshjælp står ikke til rådighed i uge 29 og 30 i sommerferien og heller ikke mellem jul og nytår. Såfremt en mødedato skulle falde på en helligdag, vil Den Sociale Retshjælp heller ikke stå til rådighed. Du kan se vores øvrige lukkedage HER.

Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk