Nyheder 2020


Januar


Besøg fra TV2 Østjylland

Den 14. januar havde vi besøg af TV2 Østjylland, der gerne ville være klogere på de problematikker vi møder i vores gældsrådgivning. Særligt fokus kom der på de ventetider, som langt de fleste gældsrådgivningsorganisationer desværre her.


Du kan se indslaget HER.


Året første bestyrelsesmøde

13. januar var dagen for årets første bestyrelsesmøde. I september fik vi en ny bestyrelse, og der er derfor stadig masser af spændende emner der skal diskuteres i forhold til hvordan Den Sociale Retshjælps Fond fremadrettet skal begå sig.


Til kamp for sagsomkostningerne

13. januar tog vi et nyt skridt i kampen for en meget gammel mærkesag. Siden 2011 har vi kæmpet for indkomstregulerede sagsomkostninger, da vi tror på, at det vil skabe bedre muligheder for resocialisering af de tidligere indsatte. Den mærkesag kan du læse mere om HER. Den 13. januar havde vi derfor besøg af ph.d. hos Aalborg Universitet, Anette Olesen, der skal hjælpe os i denne kamp.


Visit hos HelpDebit i Rumænien

Vores direktør Sandy Madar fløj d. 9 januar til Cluj, Rumænien for at se til hvordan vores projekt HelpDebit går. HelpDebit skal yde gældsrådgivning til borgerne i Cluj og er et samarbejde mellem de lokale kræfter, associat Proffessor PhD Rodica Diana Apan Vicedean Faculty of Law Cluj Napoca Cristian University "Dimitrie Cantemir" Bucharest samt CREUSUS og MABS.


EU Tender

Direktør Sandy Madar startede det nye år ud med en tur til Bruxelles og Finance Watch 6-7 januar. Sammen arbejdede vi på et ansøgning til EU, hvor vi giver vores bud på hvordan vi forbedre kvaliteten af gældsrådgivning for alle europæere.


Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk