Kære alle

I forbindelse med Statsministerens udmelding onsdag d. 11/3, har vi besluttet at følge myndighedernes anbefalinger. Vi har derfor valgt at lukke fysisk ned for vores kontorer i, København, Aarhus og Horsens fra mandag d. 16. marts og foreløbig til og med mandag d. 13. april.


Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at denne nedlukning sker som en del af en større forebyggelse og at vi i organisationen blot forsøger at mindske smittefaren. På trods af at vi har et fælles samfundsansvar i for-hold til forebyggelse af Covid-19, har vi også et fælles ansvar overfor vores klienter, samarbejdspartnere og tilskudsgivere. Derfor er det vigtigt at understrege at vi vil være så funktionsdygtige som vi kan, under disse foranstaltninger.


Der vil derfor stadig være mulighed for lettere telefonisk rådgivning. Vi beder dog om forståelse og tålmodighed, da der kan opstå ventetid på telefonlinjen. Vores personale vil de næste 14 dage arbejde hjemmefra, hvilket selvfølgelig får indflydelse på arbejdets omfang. Vi er lige nu i gang med at udarbejde procedurer for, hvordan vi bedst muligt hjælper vores klienter med de ressourcer vi har til rådighed. Vi gør opmærksom på at dette som udgangspunkt betyder at sagsbehandlingen blot udskydes med 14 dage.


Vi vil under alle omstændigheder holde jer opdateret på vores Facebook side, samt egen hjemmeside.


Vi opfordrer alle vores klienter til at være opmærksomme på nye breve og eventuelle indkaldelser, rykkerskrivelser eller lignende, der kan om-handle jeres sag. I er velkomne til at sende informationer til os, men vi håber også at I vil være behjælpelige i denne tid, og selv kontakter afsender og fortæller at vi varetager jeres interesser og beder om deres forstå-else i denne tid.


Har du eventuelle spørgsmål omkring Covid-19, kan du finde nærmere information på politiets hjemmeside, politi.dk/coronavirus-i-danmark eller ringe til dem på 70 20 02 33.


Pas på hinanden!Har du brug for gratis retshjælp eller gældsrådgivning?


Vi yder gratis hjælp til juridiske og økonomiske problemer. Ring til 70 22 93 30, skriv til os eller mød op på et af vores kontorer.


Vores kontorer i Aarhus, København og Horsens yder gratis retshjælp i form at juridisk rådgivning, juridisk bistand og juridisk sagsbehandling, mens du kan få gratis økonomisk rådgivning på vores kontorer i Aarhus og København. Vores økonomiske rådgivning henvender sig p.t. til tre meget specifikke målgrupper, dem kan du læse mere om HER.


Hvis vi ikke kan hjælpe dig, kan vi som minimum henvise dig til rette rådgivningstilbud. Tøv derfor ikke med at ringe til os.


Du kan læse mere om alle vores rådgivningstilbud under Brug for hjælp? 


Vi tilbyder telefonisk, skriftlig og personlig rådgivning samt tager på opsøgende besøg flere steder i landet.  Du kan læse mere om vores forskellige henvendelseskanaler HER.


Du kan også læse om blandt andet vores retspolitiske arbejde under Mærkesagereller hvordan du kan blive frivillig under Giv en hånd samt meget, meget mere.English 

NYHEDER


DSRF har lukket kontorerne - men kan stadig fanges på telefonen!

Vi følger naturligvis regeringens retningslinjer og har derfor lukket kontorerne og sendt vores medarbejdere hjem. Du kan dog stadig ringe til os på 70229330.


 Der er dog begrænsninger for hvilket arbejde vi kan udføre hjemmefra, hvilket vi vil bede om jeres forståelse for.


Tøv dog endelig ikke med at ringe til os!Spørgsmål vedr. COVID-19


Vi får - naturligvis - rigtig mange spørgsmål vedr. COVID-19. Vi har derfor samlet lidt information til dig, som du kan læse inden du ringer ind.


Juridisk

Til private

Vedr. samværsret

Skilsmisse & Separation


Gæld

Banker og realkreditinstitutter  hjælper sunde kunder, som er midlertidigt hårdt ramt. Læs mere HER og HER.


Udarbejdelse af budget


Budget og betalingsevne


Håndtering af private kreditorer - s.1 / s.2 / s.3 / s.4


En udstrakt hånd i corona-tiden


Ligesom så mange andre er vores arbejde påvirket af coronakrisen. Vi har derfor rakt ud til vores nationale og internationale kollegaer for at forhøre os, hvordan de håndterer situation og undersøger mulighederne for, hvordan vi kan hjælpe hinanden.


Du kan læse henvendelserne HER.


Bor du i København og skal have juridisk rådgivning? Så se her!


Torsdag formiddage 9-13 og fredag eftermiddage 13-17 er det ikke længere muligt at møde op personligt på vores kontor i København for at modtage juridisk rådgivning. 


Man er i disse tidsrum velkommen til at ringe til DSRF med spørgsmål, men opkaldene vil her blive besvaret af medarbejdere i Aarhus.


Du er altid velkommen til at skrive en mail til kbh@socialeretshjaelp.dk, som vil blive besvaret hurtigst muligt.


Kvalitetsstandarder

Vi overholder en lang række standarder, der er med til at sikre kvaliteten af den rådgivning, som vi tilbyder. Disse indeholder bl.a. etiske regler, kompetencekrav og evaluering af vores rådgivning.


Er du interesseret i at vide mere om disse kvalitetsstandarder, kan du læse demHER.


/


The Social Legal Aid abide by a long list of standards that ensure the quality of the counseling that we offer. Your can read all about it HERE. 


Lukkedage i 2020


Tidligere nyheder


Pasted content goes here...

Kontor i København

Bragesgade 10C (I baggården)

2200 København N

Telefon: 70 22 93 30

Mail: kbh@socialeretshjaelp.dk

CVR: 35499148

Find vej


Åbningstider i København

Mandag9.00-17.00 
Tirsdag 9.00-19.00 
Onsdag 9.00-17.00
Torsdag9.00-19.00
Fredag9.00-17.00

(eller efter aftale)

Kontor i Aarhus

Augustenborggade 2

8000 Aarhus C 

Telefon: 70 22 93 30

Mail: aarhus@socialeretshjaelp.dk

CVR: 35499148

Find ve


Åbningstider i Aarhus

Mandag 9.00 - 19.00

Tirsdag 9.00 - 17.00

Onsdag 9.00 - 19.00

Torsdag 9.00 - 17.00

Fredag 9.00 - 17.00

(eller efter aftale.)

Kontor i Horsens

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12

8700 Horsens

Telefon: 29914404

Mail: horsens@socialeretshjaelp.dk

CVR: 35499148


Åbningstider i Horsens

Mandag 12-18

Tirsdag 9-15