Tilskud 2020:


Uden penge fungerer helten ikke - og vi er derfor stadig meget taknemmelige for alle de, som vælger at støtte op om vores arbejde, uanset om det er økonomisk, materielt eller ved at stille sine faglige kompetencer til rådighed.


Vi vil gerne sige TAK til:


Siemens

Siemens har doneret 10 computere til Den Sociale Retshjælps Fond. Det er vi utroligt glade for, da vores egne computere var så gamle og langsomme, at det til tider var muligt at yde en effektiv sagsbehandling. Der er ingen tvivl om, at Siemens donation, vil gøre en kæmpe forskel i vores arbejdsdag. TAK!


Danske Bank

Danske Bank har endnu engang valgt at støtte DSRFs gældsarbejde. Denne gang med 200.000 kr., som vi kan bruge til at ansætte teamledere og supervisere i vores gældsafdeling, så vi kan yde en endnu bedre og effektiv rådgivning. Det er med dyb taknemmelighed, at vi modtager midlerne. TAK Danske Bank!


Trek: 

Vil vil gerne sigestort tak til Trek som har doneret to cykler, så vi hurtigt, nemt og sikkert kan varetage vores forpligtelser ude af huset! 


Du kan se vores nye cykler ved et enkelt klik! 

https://www.trekbikes.com/dk/da_DK/cykler/adventure-turcykler/t-series/t200-mens/p/24021/?colorCode=black


KB, kontorforsyning, Hobro:

Hos Den Sociale Retshjælps Fond er vi taknemmelige for alt den hjælp vi kan få. Derfor siger vi TAK til KB, kontorforsyning, som har valgt at donere kontorartikler til vores kontor i Aarhus!
Aarhus: Augustenborggade 2 – 8000 Aarhus C – 70 22 93 30 – aarhus@socialeretshjaelp.dk


København: Bragesgade 10C – 2200 København N – 70 22 93 30 – kbh@socialeretshjaelp.dk